Інгредієнти для салату:
- пекінська капуста – 400 г;
- сіль – ⅔ ч. л.;
- яблука – 2 шт.;
- лимон – ½ шт.;
- копчена куряча грудка – 250 г;
- йогурт – 250 мл;
- насіння льону – 2 ст. л.
Приготування салату з яблуками:
Пекінську капусту позбавляємо качана, шаткуємо листя максимально дрібно. Яблука очищаємо від шкірки, нарізаємо тонкою соломкою.
Переміщуємо яблучну соломку в окрему миску, вичавлюємо чайну ложку лимонного соку в фруктову нарізку. Викладаємо соломку просочену соком до пекінської капусти.
Нарізаємо курячу грудку невеликими брусочками, відправляємо до яблук та капусти. Посипаємо суміш насінням льону та перемішуємо компоненти.
Натираємо на маленьких зубцях тертки лимон – потрібно видобути половину чайної ложки цедри.
З’єднуємо цедру з йогуртом та сіллю, змішуємо. Заправляємо салат цією масою, ретельно перемішуємо компоненти.
Цей салат можна вважати бомбою із вітамінів.
Прокоментуйте