Ми пропонуємо приготувати смачний та ситний закусочний салат із капусти.
Інгредієнти для капустяного салату:
- капуста – 200 г;
- майонез – 4 ст. л.;
- огірок – шт.;
- сіль – щіпка;
- кріп – пучок;
- часник – 2 зубчики.
Інгредієнти для млинців:
- яйця – 3 шт.;
- сіль – щіпка;
- молоко – 50 мл.
Приготування капустяного салату:
У мисці збиваємо яйця з молоком та сіллю. У сковороді розігріваємо трохи олії, виливаємо ⅓ частину яєчної суміші.
Обсмажуємо млинець із кожного боку по 30 секунд на середньому вогні. Аналогічно потрібно приготувати ще два яєчні млинці.
Дрібно шаткуємо капусту, нарізаємо тонкими брусочками огірок. Також шаткуємо кріп, викладаємо разом з капустою і огірком в салатник.
Пропускаємо до овочів пару зубчиків часнику через прес.
Нарізаємо млинці смужками шириною 2-3 см, а смужки ріжемо соломкою. Яєчну соломку викладаємо у салатник.
Солимо салат, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.
Прокоментуйте