Інгредієнти для бурякового салату:
- цибуля ріпчаста – шт.;
- часник – 3 зубчики;
- буряк варений – 4 шт.;
- яйця – 5 шт.;
- мариновані огірки – 4 шт.;
- олія – 100 мл;
- сіль – ½ ч. л.;
- гірчиця – 1 ч. л.;
- сік 1/2 лимона.
Приготування бурякового салату:
Нарізаємо цибулю чверть кільцями, обсмажуємо у сковороді з олією. Дрібно шаткуємо зубчики часнику, викладаємо до цибулі.
Очищені варені буряки натираємо на великих різцях терки. Викладаємо бурякову масу в миску зі смаженою цибулею та часником.
Відварюємо круто 4 яйця, очищаємо і нарізаємо на невеликі кубики. Нарізаємо на маленькі кубики мариновані огірки, разом із яйцями відправляємо в салатник.
Для приготування заправки розбиваємо яйце в глибоку чашу з олією. Збиваємо продукти занурювальним блендером 30 секунд. Висипаємо в суміш сіль, чорний мелений перець, додаємо лимонний сік та гірчицю.
Повторно збиваємо блендером інгредієнти, викладаємо соус у салат і ретельно перемішуємо.
Прокоментуйте