Котлети вважаються однією з найпростіших страв для простої, але ситної вечері. Готування зазвичай не займає багато часу.
Ми приготуємо більш сучасний варіант котлет, без рису та замочування хліба.
Інгредієнти для котлет:
- свинячий фарш – 500 г;
- яйце – 3 шт.;
- кефір – 250 мл;
- борошно – 3 ст. л.;
- сіль -⅓ ч. л.;
- цибуля ріпчаста – шт.;
- перець чорний мелений – щіпка.
Приготування котлет:
Заливаємо фарш у мисці кефіром, додаємо сіль та чорний мелений перець, ретельно перемішуємо компоненти до однорідності. Цибулю нарізаємо маленьким кубиком, додаємо в м’ясну масу.
Яйце ділимо на жовтки та білки. Жовтки викладаємо у фарш, добре перемішуємо. Просіюємо в м’ясну масу борошно, змішуємо інгредієнти.
У білки висипаємо дрібку солі, збиваємо міксером до стійких піків. Викладаємо білкову масу у фарш, перемішуємо.
У сковороді потрібно розігріти олію, викласти за допомогою столової ложки м’ясну суміш. Котлети обсмажуємо по обидва боки на повільному вогні 3-4 хвилини.
Швидкий варіант смачної вечері: все змішали і на сковорідку. За смаком не поступається справжнім котлетам
Перекладаємо котлети в каструлю, заливаємо 100 мл води. Тушимо котлети протягом 10 хвилин теж на повільному вогні.
Швидкий варіант смачної вечері: все змішали і на сковорідку. За смаком не поступається справжнім котлетам
Подавати ці котлети бажано з овочами.
Швидкий варіант смачної вечері: все змішали і на сковорідку. За смаком не поступається справжнім котлетам
Це чудовий дієтичний рецепт котлет, який замінить класичний спосіб їхнього приготування.
Прокоментуйте