Швидкий у приготуванні, дуже легкий і свіжий на смак салат із маринованих грибочків з м’ясом, відмінно підходить як святкова страва.
Інгредієнти
- мариновані гриби, 250 г (баночка, яка у вас в холодильнику про всяк випадок);
- м’ясні вироби, 300 г (ковбаска варена, шинка, варене м’ясо курки);
- кукурудза, 1 банка (вона у вас в шафі, теж про всяк випадок);
- сметана та майонез по 2 ст. л.;
- цибуля зелена і зелень;
- гірчиця в зернах (теж можна з баночки, по-діжонськи).
Грибочки ріжемо шматочками, ковбасу (м’ясо) соломкою, зелену цибулю та зелень рубаємо. Змішуємо усі продукти.
Для соусу змішуємо сметану та майонез, гірчицю в зернах. Заправляємо салат соусом, прикрашаємо за смаком і відразу подаємо до столу.
Прокоментуйте