Інгредієнти для оселедцевої олії:
- ікра оселедця – шт.;
- вершкове масло – 100 г;
- сіль – ч. л.
Приготування оселедцевої олії:
З риби дістаємо ікру, очищаємо від зайвої плівки та прожилок. Позбавляємо ікру від зайвої рідини за допомогою паперового рушника.
Перетираємо ікру в мисці ложкою, добавляємо в продукт тепле вершкове масло. Солимо компоненти та ретельно перемішуємо. Оселедець викладаємо на фольгу, загортаємо повністю всередину ковбаскою. Забираємо рибне масло в морозильну камеру до застигання.
Це чудовий варіант сніданку для людей, які втомилися від звичайного хліба з маслом.
Подавати рекомендується з чорним хлібом та зеленню.
Прокоментуйте