Інгредієнти для курячих котлет:
- Курячий філе – 2 шт.;
- Сіль – ½ ч. л.;
- Картопля – 1 кг;
- Яйце – 1 шт.;
- Борошно – 2 ст. л.
Приготування курячих котлет:
Куряче філе нарізаємо вздовж тонкі пластини. Накриваємо кожну пластину харчовою плівкою та відбиваємо молотком з обох боків. Солимо стейки, посипаємо улюбленими спеціями з обох боків.
Очищену картоплю подрібнюємо на маленьких різцях тертки. Масу картоплі віджимаємо від зайвої рідини. До картопляної маси розбиваємо яйця, солимо, висипаємо борошно, замішуємо суміш подібну до тіста.
Ділимо кожен пласт м’яса на дві частини. З обох боків м’ясо покриваємо картопляним тістом, формуємо котлети.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо котлети з кожного боку по 5-6 хвилин. Ці курячі котлети з картоплею можна подавати без гарніру. Як соус підходить сметана або майонез.
Прокоментуйте