• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Неділя, 16 Листопада, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Яблучний пиріг від господині з Тернопільщини

Смачного!

Опубліковано: 27 Серпня, 2024
A A
Яблучний пиріг від господині з Тернопільщини

Яблучний пиріг від господині з Тернопільщини

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 яйця
  • 50 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • дрібка солі
  • 70 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 30 г вершкового масла
  • 100 мл молока
  • 800 г неочищених яблук

Для крихти:

  • 20 г вершкового масла
  • 40 г борошна
  • 15 г цукру
  • 5 г ванільного цукру
  • щіпка солі

Приготування

У миску розбиваємо 2 яйця, додаємо щіпку солі, 50 г цукру та 1 пакетик це 10 г ванільного цукру.

Яйця збиваємо міксером 2-3 хвилини до пишної та світлої піни. Додаємо 30 г розтопленого вершкового масла та 100 мл молока. Перемішуємо, щоб суміш стала однорідною.

Далі просіюємо 70 г борошна та 1 ч. л. розпушувача. Перемішуємо до зникнення грудочок. Готове тісто гладке, однорідне та рідке.
800 г фруктів очищаємо від шкірки та видаляємо серцевину. Можна використовувати яблука або груші або навпіл як у мене. Фрукти нарізаємо тонкими пластинами.

Додаємо шматочки фруктів у тісто і перемішуємо, щоб добре об’єдналися тісто та начинка. Форму 10*22 см застилаємо пергаментним пергаментом. У форму викладаємо тісто із начинкою. Ущільнюємо його. Випікаємо пиріг при 180 * С ~ 30 хвилин.

За 5 хвилин до закінчення випічки приготуємо штрейзель. У тарілку кладемо 20 г м’якого вершкового масла, додаємо 40 г борошна, 15 г цукру, 5 г ванільного цукру та дрібку солі. Перетираємо руками в однорідну крихту. Пиріг дістаємо із духовки. Зверху посипаємо штрейзельною крихтою через сито.

Допікаємо пиріг ще 20 хвилин за 180 *С. Готовий пиріг повністю остудити. Потім перекладаємо на тарілку. Пиріг дуже ніжний та соковитий. Він у міру солодкий і не нудкий, тісто нагадує крем. Пиріг справжнє диво, він дуже смачний, обов’язково спробуйте приготувати його!

Теми: NEWSГолоанерецепт

Перегляньте Також

Рецепт теропільської господині салату з редискою
LIFESTYLE

Салат з редискою, огірками та сиром: рецепт теропільської господині

01.11.2025
Бюджетний рецепт святкового салату
LIFESTYLE

Бюджетний рецепт святкового салату від тернополянки

01.11.2025
Особливий тернопільський рецепт бананового торта
Цікаве

Шоколадно-банановий торт: особливий тернопільський рецепт

25.10.2025
Млинці на майонезі за тернопільським рецептом
LIFESTYLE

Тернопільський рецепт млинців на майонезі

24.10.2025
Грудинка з картоплею у духовці
LIFESTYLE

Грудинка з картоплею у духовці: простий та надійний рецепт

23.10.2025
Смачнющий салатик із бурячка
LIFESTYLE

Смачнющий салатик із бурячка від тернопільської господині

28.09.2025
завантажити ще
Наступний допис
Сільськгосптехніка. Трактор. На Тернопільщині більше 150 сільськогосподарських вакансій

Яку сільгосптехніку можна придбати з державною компенсацією

На війні загинув захисник Тарас Петрик

На війні загинув Віталій Івась з Тернополя

Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • Двох захисників втратив Тернопіль сьогодні

    Одразу двох захисників втратив Тернопіль сьогодні

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • На війні загинув захисник Андрій Амбросійчук з Борщівщини

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • На війні загинув захисник Володимир Сотник із Заліщицької громади

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Увага! У Тернополі розшукують чоловіка!

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Тернопільський поліцейський Степан Напора боронить країну від ворога

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Тетяна Когут виборола «золото» на Балканському чемпіонаті

Студентка ЗУНУ Тетяна Когут виборола «золото» на Балканському чемпіонаті з кросу

15.11.2025
Креатор-Буд партнер RECOVERY CONSTRUCTION FORUM

Креатор-Буд став генеральним партнером RECOVERY CONSTRUCTION FORUM 4.0

15.11.2025
16 листопада у Шляхтинцях презентують історії волонтерів

16 листопада у Шляхтинцях на Тернопільщині презентують історії волонтерів

15.11.2025
Блaженніший Святослaв привітaв Бучaцький ліцей

Блaженніший Святослaв привітaв Бучaцький ліцей ім. Святого Йосaфaтa з річницею відновлення зaклaду

15.11.2025
Український бізнес донатить на дрони для ГУР

Український бізнес донатить на FPV-дрони для ГУР

15.11.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.