• РЕКЛАМА НА САЙТІ
  • КОНТАКТИ
СПЕЦТЕМА: ВІЙНА З рф
Четвер, 28 Серпня, 2025
Ровесник NEWS
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • NEWS
  • Суспільство
  • LIFESTYLE
  • Освіта
  • Спорт
  • Цікаве
  • Кримінал
  • Політика
  • Економіка
Немає результатів
Переглянути всі результати
Ровесник NEWS
Немає результатів
Переглянути всі результати

Яблучний пиріг від господині з Тернопільщини

Смачного!

Опубліковано: 27 Серпня, 2024
A A
Яблучний пиріг від господині з Тернопільщини

Яблучний пиріг від господині з Тернопільщини

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 яйця
  • 50 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • дрібка солі
  • 70 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 30 г вершкового масла
  • 100 мл молока
  • 800 г неочищених яблук

Для крихти:

  • 20 г вершкового масла
  • 40 г борошна
  • 15 г цукру
  • 5 г ванільного цукру
  • щіпка солі

Приготування

У миску розбиваємо 2 яйця, додаємо щіпку солі, 50 г цукру та 1 пакетик це 10 г ванільного цукру.

Яйця збиваємо міксером 2-3 хвилини до пишної та світлої піни. Додаємо 30 г розтопленого вершкового масла та 100 мл молока. Перемішуємо, щоб суміш стала однорідною.

Далі просіюємо 70 г борошна та 1 ч. л. розпушувача. Перемішуємо до зникнення грудочок. Готове тісто гладке, однорідне та рідке.
800 г фруктів очищаємо від шкірки та видаляємо серцевину. Можна використовувати яблука або груші або навпіл як у мене. Фрукти нарізаємо тонкими пластинами.

Додаємо шматочки фруктів у тісто і перемішуємо, щоб добре об’єдналися тісто та начинка. Форму 10*22 см застилаємо пергаментним пергаментом. У форму викладаємо тісто із начинкою. Ущільнюємо його. Випікаємо пиріг при 180 * С ~ 30 хвилин.

За 5 хвилин до закінчення випічки приготуємо штрейзель. У тарілку кладемо 20 г м’якого вершкового масла, додаємо 40 г борошна, 15 г цукру, 5 г ванільного цукру та дрібку солі. Перетираємо руками в однорідну крихту. Пиріг дістаємо із духовки. Зверху посипаємо штрейзельною крихтою через сито.

Допікаємо пиріг ще 20 хвилин за 180 *С. Готовий пиріг повністю остудити. Потім перекладаємо на тарілку. Пиріг дуже ніжний та соковитий. Він у міру солодкий і не нудкий, тісто нагадує крем. Пиріг справжнє диво, він дуже смачний, обов’язково спробуйте приготувати його!

Теми: NEWSГолоанерецепт

Перегляньте Також

Домашня піца без дріжджів за 20 хвилин
LIFESTYLE

Домашня піца без дріжджів за рекордні 20 хвилин

28.08.2025
Бурячок та пекінська капуста з новою заправкою
LIFESTYLE

Бурячок та пекінська капуста з новою заправкою від тернополянки

28.08.2025
Простий рецепт пікантного смачного сала
LIFESTYLE

Простий рецепт пікантного смачного сала по-тернопільськи

18.08.2025
Як приготувати смачну і корисну страву і ситно повечеряти.
NEWS

Смачна та корисна вечеря вдома без додаткових зусиль

12.04.2025
Кабачковий рулет із паштетом по-старотернопільськи
LIFESTYLE

Кабачковий рулет із паштетом по-старотернопільськи

12.02.2025
Заливний ягідний пиріг за тернопільським рецептом
LIFESTYLE

Смачний заливний ягідний пиріг за тернопільським рецептом

11.02.2025
завантажити ще
Наступний допис
Сільськгосптехніка. Трактор. На Тернопільщині більше 150 сільськогосподарських вакансій

Яку сільгосптехніку можна придбати з державною компенсацією

Відійшов у вічність художник Олег Свідун

На війні загинув Віталій Івась з Тернополя

Опілля квас Опілля квас Опілля квас

Популярне

  • У перинатальному центрі прийняли складні пологи

    У Тернопільському перинатальному центрі прийняли складні пологи

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Помер тернопільський податківець Сергій Господарик

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Від фронтових поранень помер захисник з Тернопільщини Андрій Убрамик

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Ексголова Тернопільської облради Михайло Головко знову займає медіапростір

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0
  • Ректор тернопільського університету Богдан Буяк представив Тернопільщину на Національному молитовному сніданку

    0 поширень
    Поширити 0 Tweet 0

Свіжі публікації

Домашня піца без дріжджів за 20 хвилин

Домашня піца без дріжджів за рекордні 20 хвилин

28.08.2025
Бурячок та пекінська капуста з новою заправкою

Бурячок та пекінська капуста з новою заправкою від тернополянки

28.08.2025
Електросамокати в Тернополі перетворюються на мішень

Електросамокати в Тернополі перетворюються на мішень для хуліганів

28.08.2025
Робота по очистці Тернопільського ставу дала результати

Багаторічна робота міської ради по очистці Тернопільського ставу дала свої результати

28.08.2025
Ворог завдав удару по Києву та пошкодив поїзди

Вночі ворог завдав удару по Києву та пошкодив поїзди Інтерсіті

28.08.2025
Ровесник NEWS



ГО Медіа-центр Тернопіль

Тернопільські молодіжні новини "РовесникNEWS". Всі права збережено. Усі права на інформаційні матеріали, розміщені на сайті «РовесникNEWS» / rovesnyknews.te.ua, захищені українським законодавством про авторське право та інші суміжні права. При використанні, передруку інформаційних та фото-,відеоматеріалів сайту, гіперпосилання на «РовесникNEWS» має міститися в першому абзаці тексту. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора, а усі опубліковані матеріали не претендують на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації, а також може не поділяти погляди та думки, висловлені читачами сайту в коментарях до статей, а сам ресурс виконує винятково роль носія. Матеріали з поміткою (R) публікуються на правах реклами. Інформаційні матеріали сайту rovesnyk.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу "РовесникNEWS".

Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Віджет новин
  • КОНТАКТИ
  • Молодіжні новини
  • РЕКЛАМА НА САЙТІ

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.