Ця страва не залишить байдужими гурманів. А простота її приготування зацікавить будь-яку господиню чи господаря.
Інгредієнти
- листкове тісто – 300 г;
- яйце – 1 шт;
- сир – 200 г;
- вершковий сир – 100 г;
- шинка – 100 г;
- борошно – 20 г;
- кунжут – 10 г.
Присипте форму для льоду з досить великими комірками борошном. Зверху на форму викладіть лист листкового тіста і обережно розподіліть його по коміркам.
Для приготування начинки натріть сир на дрібній тертці і змішайте з вершковим сиром і нарізаною шинкою.
Наповніть начинкою всі комірки. Змастіть заготовку збитим яйцем і накрийте другим листом листкового тіста. Переверніть заготовку так, щоб комірки з начинкою були вгорі. Розріжте заготовку на порційні шматочки.
Випікання
Випікайте у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Подавати закуску можна з соусом, приготованим із натертого свіжого огірка, змішаного з сметаною, часником, невеликою кількістю олії та улюбленими спеціями.