Можна приготувати м’які та ароматні дуже пишні булочки з яблучною начинкою у сковороді. Рецепт простий із мінімального набору продуктів.
Інгредієнти
- молоко тепле, 200 мл;
- цукор, 2 ст.л;
- сіль щіпка;
- дріжджі, 1 ч. л;
- масло вершкове, 20 г;
- борошно, близько 400 г;
- яблука, 2 шт.;
- яйце, 1 для змащення.
Приготування
Молоко тепле змішуємо з сіллю та цукром, розтопленим вершковим маслом та дріжджами. Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо м’яке тісто.
Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Яблука ріжемо шматочками. Тісто викладаємо на стіл, присипаний борошном і розгортаємо великий пласт, який змащуємо збитим яйцем. Викладаємо рівним шаром яблучні шматочки і скачуємо тугий рулет, краї защипуємо.
Ріжемо рулет порційними шматочками. Накриваємо плівкою на 20 хвилин. Розігріваємо у сковороді багато олії та обсмажуємо наші булочки до рум’яності з двох сторін на невеликому вогні.
Гарячі булочки можна обсипати сумішшю цукрової пудри і кориці.
Прокоментуйте