Інгредієнти:
- яйця 4 шт.
- сметана 100 г
- олія 2 ст. л.
- щіпка солі
- малосольний оселедець 250 г ( філе )
- сир плавлений м’який 150-200 г
- кріп, зелена цибуля
- майонез 1 ст. л.
Приготування:
Нам знадобиться яйця 4 шт. Відокремлюємо білок від жовтка. Білок відправляємо в миску, додаємо дрібку солі і збиваємо міксером до повітряного крему. В іншу миску кладемо жовтки, додаємо сметану 100 г олію 2 ст. л. і перемішуємо. Додаємо збиті білки і перемішуємо вінчиком.
Форму або деко застелимо пергаментом, змащуємо олією, викладаємо яєчну масу і випікаємо хвилин 15 при 180 ° C.
Готуємо начинку. Беремо малосольний оселедець 250 г ( філе ) нарізаємо кубиками і кладемо в миску. До рибки додаємо сир плавлений м’який 150-200 г, кріп, зелену цибулю, майонез 1 ст. л. і все перемішуємо.
Омлет дістаємо з духовки і остуджуємо на папері. Потім викладаємо начинку і загортаємо в рулет. Рулет загортаємо в фольгу і в холодильник.
Прокоментуйте