Інгредієнти:
- 500 г вареного буряка
- цибулина
- 1 ч. л. цукру
- олія ( для смаження )
- 150 г сиру
- 3-5 маринованих огірків
- кріп і петрушка
Соус:
- 2 ст. л. сметани
- 2 ст. л. майонезу
- 1 ч. л. гірчиці
- 1 зубчик часнику
- ½ ч. л. солі
- 1/3 ч. л. чорного перцю
- 1 ст. л. лимонного соку
Приготування:
Беремо варений буряк і нарізаємо спершу на колечка. А потім на невеликі брусочки. Перекладаємо нарізаний буряк в миску.
Одну велику цибулину дрібно нарізаємо і відправляємо в сковороду. Додаємо чайну ложку цукру. І обсмажуємо цибулю до м’якості на олії.
Шматочок сиру нарізаємо спершу на скибочки, а потім на невеликі брусочки.
Кілька маринованих огірочків нарізаємо соломкою. Відправляємо обсмажену цибулю, нарізані огірки і сир в миску разом із посіченими петрушкою та кропом.
Для заправки змішаємо сметану і майонез. Додаємо чайну ложку гірчиці, пів чайної ложки солі і третину чайної ложки перцю, зубчик часнику. Видавлюємо сік з половини лимона і перемішуємо.
Прокоментуйте