Тернопільський обласний ТЦК розповів про сухпайки. Чим відрізняється посилений сухпайок від звичайного – роз’яснення Міністерство оборони України. Про це пише Група комунікацій Тернопільського обласного ТЦК та СП.
Звичайний сухпайок містить три основні раціони: сніданок, обід та вечерю. Він включає базові продукти, що забезпечують енергетичні потреби військових, придатний для споживання в польових умовах, якщо є доступ до води та мінімальні умови для зберігання. Склад звичайного сухпайка:
- галети з пшеничного борошна першого сорту;
- сухарі з пшеничного або житнього борошна;
- готові до вживання перші страви (борщ з м’ясом, супи з м’ясом у реторт-упаковці);
- готові до вживання другі страви (каші з м’ясом, овочі з м’ясом у реторт-упаковці);
- кава розчинна, чай, цукор, мед, фруктовий джем;
- перець чорний мелений, сіль, одноразова столова ложка, серветки.
Посилений сухпайок розроблений для більш складних умов служби.
Він містить додаткові компоненти, які підвищують його калорійність, енергетичну цінність та автономність, зокрема готову до вживання м’ясну страву, чорний шоколад та сухофрукти, а також безполуменеві нагрівачі їжі.
Тернопільський обласний ТЦК розповів про сухпайки
Докладніше: https://bit.ly/4iuyRSi.
Ми писали раніше: Про танкістів 42 ОМБР написали в Групі комунікацій Тернопільського обласного ТЦК та СП.
Про танкістів 42 ОМБР написали в Групі комунікацій Тернопільського обласного ТЦК та СП
Прокоментуйте