Інгредієнти:
- Сало тонке – 2 пласти (однакового розміру)
- Сіль
- Чорний мелений перець
- Приправа для м’яса.
- Часник – по 1 зубчику на пласт сала
Фарш:
- Свинячий фарш – 650 г.
- Яловичий фарш – 250 г.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Манка – 2 ст.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Чорний мелений перець
Приготування:
1. Беремо два однакових пласта тонкого сала, в кожному робимо надрізи через кожні 2 – 3 см. І вирізаємо поглиблення.
2. Кожен пласт солимо, перчимо, натираємо часник і додаємо приправу для м’яса або будь-яку іншу за смаком. Втираємо спеції, накриваємо один пласт іншим і прибираємо в сторону на 10-15 хвилин.
3. Для основи змішуємо свинячий і яловичий фарш, вбиваємо яйце, натираємо цибулину, всипаємо манку, цукор, сіль і чорний мелений перець.
4. Фарш вкладаємо між пластами сала, гарненько утрамбовуємо і щільно перев’язуємо кулінарними нитками або шпагатом.
5. Укладаємо заготівлю в рукав для запікання і відправляємо запікатися в духовку на 1 годину при температурі 180 градусів.