В Україні розпочинається зимова пора року. На вулиці приходить холодна погода. За таких умов обирають особливі напої, які дарують відчуття задоволеності та тепла.
Таке задоволення можна знайти у теплій та затишній оселі. Тримаючи під рукою улюблену книжку, прослуховуючи улюблені музичні композиції, переглядаючи фільм, повільно смакуючи улюблений напій.
Якщо ж Вам виповнилося щонайменше 18, тоді можна спробувати створити власне “хюге” з добрим пивом “Опілля Різдвяне”. Адже холодну та дощову пору варто надавати перевагу саме таким “витриманим” сортам пива. “Опілля Різдвяне” має у своєму складі легкі нотки кориці та інших прянощів, легку солодкуватість. Є щонайменше три причини спробувати це пиво саме зараз.
- По-перше, тут відчувається широкий і виражений букет смакових ноток. Взимку, коли надворі погода не надто радісна є більше часу відчути ці смакові переливи. Адже влітку ми п’ємо пиво переважно, щоб тамувати спрагу, а от, коли холодно, то втамування спраги відходить на другий план. Є більше часу, щоб дати собі можливість справжнього смакування.
- По-друге, темні температурі 12-15 C°. Це пиво підійде до закусок з негострого сиру, темного та молочного лагери, до яких належить “Опілля Різдвяне”, містять цілу низку корисних речовин, зокрема вітаміни групи “B”, що позитивно впливають на імунітет, звичайно ж за помірного споживання.
- По-третє, “Опілля Різдвяне” — це особлива та лімітована серія пива, яку можна спробувати виключно у зимову пору, оскільки його варять лише під час зимових свят. Так склалося традиційно у Європі. Різдвяні сорти з додаванням прянощів ми зустрічаємо лише під час зимових свят.
Тож, дощ, сніг та холод, це добра нагода спробувати нові смакові відчуття. “Опілля Різдвяне” не варто надто переохолоджувати. Темні лагери варто пити при шоколаду, пасуватимуть до нього і цитрусові. З таким пивом можна не лише почитати улюблену книгу, але й зібрати невелику компанію друзів у себе вдома, щоб у спокої поспілкуватися, пограти настільні ігри, чи разом переглянути світ. Адже сам принцип данського “хюге” чи німецького “гемютліхкайту” полягає в тому, щоб цінувати справжнє. Справжній смак! Справжні емоції! Справжнє живе спілкування!
Прокоментуйте