Коржики виходять ніжними, м’якими, апетитними та ситними, чудово підходять замість хліба до обіду чи вечері. Готується все просто.
Інгредієнти:
- кабачки, 2 – 3;
- сир, 250 г;
- яйця, 2 шт.;
- сметана, 3 ст.л;
- борошно, 250 г;
- розпушувач, 1 ч.л;
- сіль, перець, спеції;
- зелень за смаком;
- часник, 2 зуб.
Приготування:
Тремо кабачки на великій тертці, трохи солимо, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин. Масу віджимаємо і змішуємо з яйцями, сиром, рубаною зеленню, сіллю, сумішшю перців та іншими спеціями до смаку. Часник дрібно рубаємо і додаємо в масу.
Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем. Всипаємо борошно в овочеву масу і добре вимішуємо. У тісто ви можете також додавати різні ароматні трави, щоб коржики набули цікавих смаків. Наприклад, італійські трави чи провансальські.
Розігріваємо сковороду, змащуємо її олією і викладаємо тісто. Обсмажуємо на невеликому вогні до рум’яності із двох сторін, можна смажити під кришкою.
Смачного!
Прокоментуйте